tromaktiko: Ο δήμαρχος Λαμπάκης έστειλε χαιρετίσματα...στον δήμαρχο Λαμπάκη!

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ο δήμαρχος Λαμπάκης έστειλε χαιρετίσματα...στον δήμαρχο Λαμπάκη!



Ναι, όπως καταλάβατε ΚΑΙ αυτό στην ΕΡΑ Κομοτηνής το ακούσαμε!
Τετάρτη απόγευμα και η εκπομπή “Τέρμα Κοσμίου” αποφάσισε να μας παρουσιάσει έναν πρωτότυπο τρόπο λειτουργίας περιφερειακού Δήμου. Ενός Δήμου που λειτουργεί στην ουσία χωρίς ούτε έναν υπάλληλο! Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά με την προσωπική εργασία του δημάρχου, των αντιδημάρχων, των δημοτικών συμβούλων και των δημοτών!

Ο δήμαρχος λοιπόν εκτός από τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα μάθαμε πως …οδηγεί τουριστικό λεωφορείο με το οποίο κάνει ξενάγηση στους επισκέπτες του νησιού, άλλοι αντιδήμαρχοι με δίπλωμα χειρισμού χωματουργικών και ανάλογες γνώσεις χειρίζονται τα σκαπτικά μηχανήματα, άλλοι καθαρίζουν, άλλοι εκτελούν καθήκοντα γραφείου… Ολοι μαζί συμπολίτευση και αντιπολίτευση ενωμένοι με ένα σκοπό: να προσελκύουν επισκέπτες, να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να βγει το ακριτικό τους νησί από την απομόνωση!

Ο δήμαρχος είπε πολλά, μεταξύ των οποίων πως επισκέπτεται συχνά την περιοχή μας και εξεδήλωσε ενδιαφέρον σε λίγο καιρό να έρθει και στην Κομοτηνή αλλά να πάει και στην Αλεξανδρούπολη για να γνωρίσει από κοντά τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη στον οποίο μέσω της συχνότητας της ΕΡΑ Κομοτηνής έστειλε τα θερμότερα χαιρετίσματά του.

Το όνομα του δημάρχου Γαύδου; Ευστράτιος Λαμπάκης!
http://rodopinews.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!