tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Η αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Αρσεναλ συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο είναι αρκετά καλό σε γενικές γραμμές με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από το...
Τσάμπιονς Λιγκ, το αγγλικό Λιγκ Καπ, την Ιαπωνία και τη Νότιο Αμερική. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr

Με 1-0 κέρδισε η Αρσεναλ στον πρώτο αγώνα, αποτέλεσμα που δίνει ελπίδες στην Ουντινέζε όσο και αν η αγγλική ομάδα έχει την πείρα να ξεπεράσει τα αγωνιστικά προβλήματα της. Ο άσος άνοιξε στο 2.30 και σε αρκετές περιπτώσεις έπεσε στο 2.20 και στο 2.15. Πιέσεις δέχτηκε ο άσος της Μπενφίκα που υποχώρησε και στο 1.45 στη ρεβάνς του 2-2 με την απρόβλεπτη Τβέντε.

Ενα προβάδισμα σε τιμές κοντά στο 2.15 διαθέτει η γηπεδούχος Στουρμ Γκρατς που απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ και μαζί τον πρώτο λόγο στο θέμα της πρόκρισης. Με 3-1 επικράτησε η τσέχικη Βικτόρια Πλζεν μέσα στην Κοπεγχάγη και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, όμως οι αγορές περιμένουν αντίσταση από τους Δανούς που θα τα παίξουν όλα για όλα και ο άσος φτάνει και στο 2.30. Τη μεγάλη ανατροπή θα επιδιώξει η γηπεδούχος Ρουμπίν Καζάν, όμως η Λυών που κέρδισε με 3-1 στη Γαλλία, δείχνει ικανή να αντισταθεί με επιτυχία.

Στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας απουσιάζουν τα δυνατά στηρίγματα και η αγωνιστική παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες. Ενα προβάδισμα διαθέτει η γηπεδούχος Γκάμπα Οσάκα με τον άσο στο 1.70 και στο 1.75, όπως και η φιλοξενούμενη Κασίμα, το διπλό της οποίας παίζει και στο 1.85.

Ισχυρά φαβορί προσφέρει το αγγλικό Λιγκ Καπ, όμως οι εκπλήξεις έχουν αυξημένη εμφάνιση στη διοργάνωση και θέλει προσοχή. Το διπλό της Λίβερπουλ που είναι ένα από τα δυνατά στηρίγματα, φτάνει στο διαδίκτυο και στο 1.30, ενώ στο 1.45 παίζει ο άσος της Εβερτον που θα υποδεχτεί την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Μπλάκμπερν παίζει στο 1.55, ενώ ο άσος της Μπόλτον στο ματς με την Μάκλσφιλντ προσφέρεται και στο 1.30. Μεγάλο φαβορί και η Γουέστ Χαμ στο 1.30 και στο 1.35, ενώ αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πιτέρμπορο και τη Μίντλεσμπρο με τον άσο να φτάνει και στο 2.30.

Στα μεταμεσονύχτια παιχνίδια η Σάντος θα υποδεχτεί για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας τη Φλουμινένσε με τον άσο στο 1.95, ενώ αμφίρροπος είναι ο αγώνας του Κόπα Σουνταμερικάνα ανάμεσα στην Ατλέτικο Παραναένσε και τη Φλαμένγκο με το διπλό να προσφέρεται στο διαδίκτυο και στο 2.60. Στο άλλο παιχνίδι από την ίδια διοργάνωση σημαντικό προβάδισμα διαθέτει η γηπεδούχος Σαν Πάολο που υποδέχεται την Σεαρά με τον άσο στο 1.45 και στο 1.50.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!