tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Μήνυμα για ιδιωτικούς υπαλλήλους"

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Μήνυμα για ιδιωτικούς υπαλλήλους"



Διαβάζοντας το μήνυμα σου (Μήνυμα για ιδιωτικούς υπαλλήλους) καταλαβαίνει κανείς οτι δεν έχεις εργασθεί ΠΟΤΕ στον Ιδιωτικό τομέα! Γράφεις για φθόνο...
μάθε οτι κανεις δεν φθονεί τους δημοσιους υπαλληλους! Παντως ειναι κριμα με τα οσα εχουν γινει η νοοτροπια σας να παραμενει η ιδια, που σημαινει οτι δεν εχετε παρει ειδηση για το τι γινετε εξω στον κοσμο!
Φιλε μου, ο Ιδιωτικος τομεας εδω και 3 χρονια πληρωνει τα λαθη του Δημοσιου, δηλαδη ποσο ακομη να πληρωσει, δεν αρκει το 1.000.000 απολυμένων τα τελευταια 3 χρονια και οταν λεω πληρωνει δεν εννοω τα αφεντικα, αλλα τους εργαζομενους!
Στις ερωτήσεις σου:
1)Πόσες αιτήσεις έχει κάνει ο καθένας από εσάς για διορισμό στο δημόσιο; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι περισσοτεροι πολλες!! τι σημαινει αυτο; Οτι κατι δεν παει καλα... δεν θα επρεπε να ειναι πρωτη επιλογη το Δημοσιο σε νεους ανθρωπους που πρεπει να παραξουν και να εχουν ενθουσιασμο! αντιθετα οταν ξερει καποιος οτι αν παω σε μια ιδιωτικη εταιρεια θα παρω το Χ ποσο ενω εαν μπω στο Δημοσιο θα παρω το 2Χ ποσο τοτε ειναι λογικο να προσπαθει να μπει στο Δημοσιο! Δεν ειπε ποτε κανεις γιατι μπηκες στο Δημοσιο! ΑΛΛΑ να σου πω και το αλλο! Ποσοι ειναι στο Δημοσιο που μπηκαν με βυσμα; Να σου απαντησω, ΠΟΛΛΟΙ! Ποσοι ειναι εκει σε θεσεις χωρις προσοντα, απλα επειδη κρατουσαν τις σημαιες του καθε κομματος (πρασσινου, μπλε, κοκκινου, ροζ κα) μπηκαν στο Δημοσιο; Ε! ναι, αυτους πληρωνουμε τωρα τα κομματοσκυλα που εχουν το θρασος να ομιλουν!!!
2) Πόσοι από εσάς που μιλάτε συνέχεια για τους μισθούς των δημοσίων έχετε κάνει ποτέ απεργία για να διεκδικήσετε καλύτερους μισθούς; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: εδω κανεις καταλαβαινει οτι δεν ξερεις τι παει να πει Ιδιωτης Αφεντικο! Εσυ φιλε δεν νομιζω οτι την επομενη μερα της απεργιας θα εχεις να λογοδοτησεις και μην γραψει κανεις (εργατοπατερας) τα περι δικαιωματος απεργιας κτλ! Οταν σου λενε οτι αυριο πρεπει το εργαστασιο να λειτουργησει ή το οτι κανεις απεργια ειναι γιατι εχεις παραπονο απο τον εργοδοτη σου; Εσυ εκ του ασφαλους δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα... ουτε φυσικα το να σε αντικαταστησει επειδη εκανες απεργια! Φυσικα δεν θα σου πει, σε απολυω γιαυτο το λογο!
3) Έχετε σκεφτεί πως όλα αυτά τα χρόνια,τις έστω και πενιχρές αυξήσεις που είχατε πάρει τις οφείλετε στις απεργίες που έκαναν οι δημόσιοι; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οπως το λες.... ΠΕΝΙΧΡΕΣ! Απο τις απεργιες του Δημοσιου, δεν εχει παρει ΟΥΤΕ ενας Ιδιωτικος Υπαλληλος ουτε ενα λεπτο! Γιατι, εγινε ποτε καμια απεργια απο τον Δημοσιο Τομεας για τα δικαιωματα του Ιδιωτικου Τομεα ;

το θεμα ειναι οτι παρα τα οσα εχουν γινει, το δημοσιο δεν αλλαξε, ακομη κοιτουν πως να λουφαρουν, πως να μην εξυπηρετησουν τον πολιτη και πως αντι να φυγουν στην ωρα τους να φυγουν μια και δυο ωρες νωριτερα! Ακομη και τωρα μυρωδια δεν εχετε παρει! Το παραδειγμα ειναι με την ωρα προσελευσης του κοινου, αν σε μια υπηρεσια λενε οτι θα ειναι ανοικτη μεχρι τις 14:00, σημαινει οτι μεχρι και τις 14:00 οποιος μπει, εξυπηρετειται! αντιθετα εσεις θεωρειτε οτι στις 14:00 πρεπει να εχετε φυγει! Οχι φιλε, δεν ειναι ετσι τα πραγματα!

Και τωρα, εχει ο Δημοσιος τομεας την απαιτηση απο τους ιδιωτες να κανουν την δουλεια του... αυτη του ελεγχου! Οσο για το εαν ο ιδιωτικος τομεας χαιρεται για αυτα που γινονται στον δημοσιο τομεα, να ενηεμρωσω οτι στο 1.000.000 απολυμενων του ιδιωτικου τομεα, με την απολυση των 30.000 δημοσιων υπαλληλων θα ακολουθησει ισως και 3πλασιος αριθμος ιδιωτικων υπαλληλων! Αλλα ειπαμε εσυ ζεις ακομη στον μικροκοσμο σου!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!