tromaktiko: Μαχαιρώματα και τραυματισμοί!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μαχαιρώματα και τραυματισμοί!



Ένας οπαδός της Ζυρίχης έχασε αρκετά δάχτυλα του χεριού, ένας άλλος υπέστη σοβαρά εγκαύματα, ένας μαχαιρώθηκε στο πόδι ενώ συνολικά 30 τραυματίστηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Λάτσιο.



Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Λάτσιο με την Ζυρίχη για το Europa League (03/11). Πριν την έναρξη της αναμέτρησης μία ισχυρή έκρηξη βεγγαλικών στην εξέδρα των Ελβετών προκάλεσε τον τραυματισμό 30 ατόμων, ενώ δύο από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο ένας υπέστη σοβαρά εγκαύματα, ενώ ο άλλος έχασε αρκετά δάχτυλα του χεριού του, ενώ στο πανικό που προκλήθηκε τραυματίστηκαν και άλλοι οπαδοί, οι περισσότεροι από τους οποίους ελαφρά. Η αστυνομία της Ρώμης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε οπαδό της Λάτσιο, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι και νωρίτερα είχε τραυματίσει στο πόδι έναν οπαδό της Ζυρίχης.

Στον οπαδό που είχε στην κατοχή του το βεγγαλικό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο αναμένεται να επιβληθεί ποινή εισόδου στην Ιταλία για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ο ελβετικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι δε θα πάρει εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπόρτινγκ, ενώ θα παρθούν και άλλα μέτρα.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!