tromaktiko: Γνώμη για το Γ. Καπελέρης: "Κανένα πρόστιμο δεν διαγράφηκε και δεν παραγράφηκε"

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Γνώμη για το Γ. Καπελέρης: "Κανένα πρόστιμο δεν διαγράφηκε και δεν παραγράφηκε"



Αφορά Γ. Καπελέρης: "Κανένα πρόστιμο δεν διαγράφηκε και δεν παραγράφηκε"
Είναι απορίας άξιο πως ένα τόσο απλό θέμα τείνει να γίνει σήριαλ μεγαλύτερο και από τα στημένα του ποδοσφαίρου.

Στην προκειμένη περίπτωση η παραπληροφόρηση των ΜΜΤ (Μέσα Μαζικής Τρομοκρατίας)καλά κρατεί.
Δεν ξέρω αν πράγματι τίθεται και θέμα λαθρεμπορίας καυσίμων, όμως όσο αφορά το Σύστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ οι ισχυρισμοί του Καπελέρη είναι πέρα για πέρα αληθινοί.
Και αυτό γιατί στο τέλος της χρονιάς για το Θερμανσης που είναι στα μέσα Μαΐου ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.Είτε με υπόλοιπο είτε με μηδέν λίτρα απόθεμα. Και αν στη διάρκεια του χρόνου εμφανιζόταν από λάθος ή όχι να έχει πουλήσει ένας πρατηριούχος πετρέλαιο που δε φαινόταν να είχε αγοράσει (δηλαδή λαθρέο) σε ένα μήνα έβλεπε ο πρατηριούχος στην πόρτα του το ΣΔΟΕ.
Και αυτό το γνωρίζω από πρώτο χέρι γιατί είμαι λογιστής και πελάτης μου κατηγορήθηκε για λαθρεμπόριο πετρελαίου θέρμανσης με τη ΔΟΥ της περιοχής του.
Τα αντανακλαστικά του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ είναι καλά παρόλο που το σύστημα έχει τα προβλήματα που αναφέρει ο ΚΑπελέρης, όσον αφορά το θέμα της εκπρόθεσμης ενημέρωσης. Και τα πρόστιμα που υποτίθεται ότι χαρίστηκαν δεν ήταν σε καμία περίπτωση πρόστιμα για λαθρεμπορία καυσίμων αλλά κοινά πρόστιμα του ΚΒΣ για εκπρόθεσμη ενημέρωση βιβλίων. Με τη διαφορά και εδώ είναι άλλη μια απάτη, ενώ μέχρι πέρυσι υπήρχε ομαδοποίηση για τις εκπρόθεσμες καταχωρήσεις ανά ημέρα, οι φωστήρες που μιλούν για λαθρεμπορία στην πρεμούρα τους να εισπράξουν, ζήτησαν να υπολογιστεί η κάθε παράβαση ξεχωριστά (π.χ. δέκα πρόστιμα σε μία ημέρα)πράγμα που πράγματι θα οδηγούσε παραπάνω από 3500 πρατήρια σε κλείσιμο μιας και η κάθε παράβαση τιμάτε περίπου τα 230-250 €.
Ας ψάξουν λοιπόν οι φωστήρες και τα ΜΜΤ τους πραγματικούς φοροφυγάδες, λαθρέμπορους, πουλημένους πολιτικούς και να αφήσουν τον Καπελέρη να συνεχίσει τη δουλειά του, (αν τον παραίτησαν, το τονίζω, μόνο για αυτό.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!