tromaktiko: Ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Αντώνης Σαμαράς

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Αντώνης Σαμαράς



Τον «καθρέφτη» της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, όπως θεωρείται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, θα δώσει ο Αντώνης Σαμαράς.
Ασφάλεια και Άμυνα, Δικαιοσύνη και Διαφάνεια, Κοινωνική συνοχή και Υγεία αλλά και πολιτική ανανέωση, είναι τα μηνύματα που θα επιχειρήσει να εκπέμψει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με επιλογές προσώπων για τις δώδεκα θέσεις του γαλάζιου ψηφοδελτίου Επικρατείας που έχουν βαθύτατους συμβολισμούς.

Νέο όνομα είναι αυτό του Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπου Αθανασίου που συμβολίζει την πρόθεση του κ. Σαμαρά να αποκαταστήσει την διαφάνεια και την κοινωνική δικαιοσύνη αν ο λαός τον εκλέξει πρωθυπουργό στις 6 Μάιου.

Την προτεραιότητα της ασφάλειας και της εθνικής άμυνας αναμένεται να σηματοδοτήσει η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του πρώην αρχηγού του Στρατού, Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου ενώ το μήνυμα της προσήλωσης της ΝΔ στην κοινωνική συνοχή και στην στήριξη των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας προς τους ασθενέστερους πολίτες που πλήττονται από την κρίση θα στείλει μέσω της επιλογής του διεθνούς φήμης καρδιολόγου Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Στις πρώτες εκλόγιμες θέσεις θα βρίσκονται ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης και ο σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ Χρύσανθος Λαζαρίδης ενώ τιμητική θέση θα καταλάβει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Τα πρόσωπα αυτά που μπήκαν δυναμικά στο κομματικό προσκήνιο μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος συνιστούν μια ουσιαστική πολιτική ανανέωση. Με ενδιαφέρον αναμένεται το ποιος θα είναι ο επικεφαλής του γαλάζιου ψηφοδελτίου Επικρατείας ενώ με την ανακοίνωση της λίστας θα λυθεί και το μυστήριο της συμμετοχής μιας η και δύο γυναικών.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!