tromaktiko: Πάτρα: Κρύφτηκαν στα ξυραφάκια και στα φελιζόλ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πάτρα: Κρύφτηκαν στα ξυραφάκια και στα φελιζόλ



Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής,, ένας (01) αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος, στο πάνω μέρος του...
φορτίου φορτηγού οχήματος που αποτελείτο από κιβώτια με ξυραφάκια, χωρίς να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Επίσης,συνελήφθη στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκεπρόχειρα κρυμμένος, ανάμεσα στο φορτίο φορτηγού οχήματος που αποτελείτο μονωτικά υλικά (πλάκες φενιζόλ), χωρίς να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες,στην πύλη ελέγχου του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, η 34χρονη αλλοδαπή οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, η 52χρονη συνοδηγός της και ο 17χρονος συνεπιβάτης, διότι διαπιστώθηκε ότιμετέφεραν έναν (01) αλλοδαπό, επιμελώς κρυμμένο σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον αποθηκευτικό χώρο (πορτ-παγκάζ) του ανωτέρω οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Επίσης, συνελήφθη, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Τέλος, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό 31χρονη αλλοδαπή, η οποία παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με το ανήλικο τέκνο της, επιδεικνύονταςγια αυτόπαραποιημένηως προς την ημερομηνία γέννησης ταυτότητα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

attacktv.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!