tromaktiko: Παρέμβαση Φέσσα στον Σαμαρά υπέρ της ιδιωτικής ασφάλισης

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Παρέμβαση Φέσσα στον Σαμαρά υπέρ της ιδιωτικής ασφάλισης



Να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στην μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού ενισχύοντας τους πυλώνες δυο και τρία ζήτησε σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του...
nextdeal.gr ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Φέσσας από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Το «αίτημα» τέθηκε στη διάρκεια της καθιερωμένης δεξίωσης του ΣΕΒ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με τις προτάσεις κορυφαίων παραγόντων που είναι γνώστες του ασφαλιστικού συστήματος αλλά και τις σχετικές μελέτες της ΤτΕ το σύστημα ασφάλισης στο μέλλον θα πρέπει να αποτελείται από τον πυλώνα ένα στον οποίο θα ανήκει κύρια και επικουρική ασφάλιση και θα έχει κρατική υπόσταση, τοβ πυλώνα δυο που περιλαμβάνει τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης και τον τρίτο πυλώνα που περιλαμβάνει την ατομική και ομαδική ασφάλιση ζωής.

Ο κ. Φέσσας ο οποίος στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη και στην 15θημερη εφημερίδα Nextdeal είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ και η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής.

Ενισχυτικό των θέσεων της ιδιωτικής ασφάλισης είναι βέβαια το γεγονός της εκλογής του κ. Γιώργου Κώτσαλου διευθύνοντος συμβούλου της Interamerican στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!